Follow by Email

Monday, March 18, 2013

budakbarubelajar!!(akukah cederellaitu???)

hahahaa,,,kelakar plok tiba2 buat tajuk akukah cenderella itu,,,perasan!!!mmg org perempuan ni tak lari dariperasan,,tapi saya buka nak perasan yang sayani cenderella,,,,tapi saya ni terpelusok kat belakang,,kalu suh jadi pelakon myb saya ni sesuai jadi maid jer,,,

Orang nak buat blog kite nak buat blog jugak,,,adahal tak tahu nak tulis ape pn dekat blog,hehehhe saje conteng2,,macam nak uat karangan sek reda p ada,,,sory la baru nak belajat tulis blog,,,kuekuekue

Sunday, November 27, 2011

shooting jadi apek ceti haram,,,,,


1st time dalam hidup berlakon jadi apek,,,,,punye la kelakar kawn make over aku sampai really nampak mcm apek,,,,ni semua semata2 untuk bakeup coursewark law kiteorg,,,,ada y jadi peguam,jadi singh,,,mmg real gile,,,,


gambar xleh nak upload kat cni,,,6t jd bahan gosip,,hahahhaahhaah,,,gurAu je,,sape la nak gosip blok sy punye ni,,,xde maknenye,,,just suka2 untuk hilangkan boring,,,,

tapiu syukur alhamdulillah, shot 2 siap jgk,,,cuma xedit lg,,,xsabar nak tgk hasil dia,,,,so funny,,,,

harap2 kite org punye video akan jd y terbaik punye lah,,,,,padahal punye la letih shooting sehari suntuk,,boleh plk sambung g shooping kat PAS (plaza alam sentral) dekat shah alam,,,,,habis pusing satu bangunan 2,,,,adoiiiiiii ni la perempuan shooping je tahu,,,,,(mengata diri sendiri)~~~~~~

keesokannye boleh plk pergi shooping balik dekat PAS 2,,,,adoiiiiiii,,,,,penat semalam xhabis lg tambah plk hari ni,,,,,tapi y penting dapat wak balik something dari jalan2 2,,,,,,jeng2,,,,bigapple my favourate donat,,,,yumyummmmmmm.......mesti terliur kan??????

Tuesday, February 23, 2010

nia sayang sgt kat kawan2

nia nk kawan y phm nia'
y boleh kongsi masalah time senana n susah